Στη σύλληψη ενός εκ των δύο δραστών του αιματηρού επεισοδίου το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή του Δενδροποτάμου με έναν τραυματία προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 47χρονος για τους πυροβολισμούς που τραυμάτισαν δύο άτομα στον Δενδροπόταμο

Πρόκειται για 47χρονο ημεδαπό, ο οποίος, μαζί με δύο ακόμη άτομα, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται, ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με τον 30χρονο άντρα, για οικονομικές διαφορές.

Συγκεκριμένα, αφού οι πρώτοι προσέγγισαν την οικία του 30χρονου επιβαίνοντες σε δύο οχήματα, ένας εξ’ αυτών έβαλε με καραμπίνα εναντίον του, τραυματίζοντάς τον στο πόδι, ενώ δεύτερος του προκάλεσε σωματικές βλάβες.

Κατά την εξέλιξη του συμβάντος, τραυματίστηκε από σκάγια διερχόμενη 48χρονη ημεδαπή, η οποία μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο, για παροχή πρώτων βοηθειών.

Κατασχέθηκε το όχημα του συλληφθέντα, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν τέσσερα μη πυροδοτημένα φυσίγγια καραμπίνας και ξύλινη βέργα.

Ο 47χρονος συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος του αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αμπελοκήπων – Μενεμένης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ σημειώνεται ότι ο 30χρονος παθόντας νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της πόλης.

Πηγή: voria.gr

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…