Όπως αναφέρει το kastorianiestia.gr, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 3:30 στο δασάκι της Μεσοποταμίας όταν αγροτικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αρκούδα.
Σύμφωβνα με τις πρώτες πληροφορίες, μετά τη σύγκρουση με το άγριο ζώο, το όχημα που επέβαιναν ακόμη τέσσερα άτομα -όλοι τους ανήλικοι- εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.
Από το τροχαίο έχασε τη ζωή του ο 16χρονος, ενώ σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το τοπικό μέσο ενημέρωσης οι άλλοι τέσσερις ανήλικοι είναι καλά στην υγεία τους.
Η τοπική κοινωνία της Μεσοποταμίας και ολόκληρης της Καστοριάς έχει βυθιστεί στο πένθος από την είδηση του χαμού του άτυχου εφήβου με τις Αρχές να ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό.
