Ωστόσο, η ΕΛΑΣ είχε τοποθετήσει κλούβες στη συμβολή της περιμετρικής οδού με την εθνική οδό και μπλόκαραν τα τρακτέρ, ωστόσο οι αγρότες πέρασαν με τα πόδια.



Οι αγρότες στη θέα των αστυνομικών είπαν ότι «αν δεν μας αφήσουν να περάσουμε, θα μείνουμε εδώ με τα οχήματά μας»
Την κινητοποίηση για τη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου είχε προαναγγείλει η Συντονιστική Επιτροπή του Μπλόκου στο Αγγελόκαστρο.
«Είμαστε ανοικτοί στο διάλογο από την αρχή. Τα κυρίαρχα ζητήματα είναι γνωστά εδώ και 3- χρόνια. Τα γνωρίζει η κυβέρνηση. Τα έχουμε δώσει, τα έχουμε ξαναδώσει, εμείς περιμένουμε να πάρει θέση. Αντί να πάρει θέση στα ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, όλης της χώρας, έρχεται και ποινικοποιεί τον αγώνα. Εμείς δεν είμαστε υπέρ της βίας κάποιων μεμονομένων ανθρώπων» δήλωσε μέλος του ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου Ερυμάνθου.
«Θα πάμε παντού, θα κλιμακώσουμε παντού. Και γέφυρα και λιμάνια εάν δεν σκύψει η κυβέρνηση να δώσει λύσεις στα προβλήματα» πρόσθεσε.
πηγή protothema.gr

