Ο ίδιος έδωσε εξηγήσεις μέσα από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται, ενώ οι άλλοι τέσσερις πέρασαν το κατώφλι της ανακρίτριας σήμερα, Πέμπτη. Με σύμφωνη γνώμη της ίδιας και του εισαγγελέα, όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι υπό όρους.
Όπως είχε γίνει γνωστό, ομάδα ατόμων, μεταξύ των οποίων και ο 20χρονος, επιτέθηκε με ξύλα σε έναν 47χρονο και τον 26χρονο ανιψιό του, οι οποίοι και φέρουν τραύματα σε διάφορα σημεια. Το επεισόδιο πήρε άλλη τροπή, όταν ο 47χρονος επιτέθηκε στον 20χρονο, τον οποίο τραυμάτισε με το μαχαίρι, και σε έναν 21χρονο. Όπως φέρεται να ισχυρίστηκε στην απολογία του, ο ίδιος ενήργησε έτσι καθαρά για λόγους άμυνας, επειδή ο ίδιος και ο 26χρονος δέχθηκαν άγρια επίθεση, η οποία φέρεται να πυροδοτήθηκε με ερωτική αφορμή.
Στους πέντε ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακουργηματική συμπλοκή, επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία - οπλοχρησία και επιπλέον στον 47χρονο για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Πηγή: voria.gr