Ξαφνικό πρόβλημα με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς προέκυψε στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Σέρβος μεσοεπιθετικός χτύπησε εκ νέου στο γόνατο, που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα, κατά τη διάρκεια της σημερινής (6/3) προπόνησης, όπου συμμετείχε κανονικά ο Κίριλ Ντεσπόντοφ.
Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:
«Η αυλαία της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League 2024-25 πέφτει την Κυριακή (09.03) κι ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το παιχνίδι κόντρα στην Athens Kallithea στην Αθήνα.
Η προπόνηση της Πέμπτης (06.03) άρχισε με προθέρμανση μέσα από ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ακολούθησε παιχνίδι κατοχής, στην συνέχεια η ομάδα δούλεψε στην επιθετική τακτική και στο φινάλε έγινε εξάσκηση στα τελειώματα.
Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αποχώρησε από την προπόνηση καθώς χτύπησε στο γόνατο, που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα, μετά από σύγκρουση με συμπαίκτη του. Η κατάσταση του Σέρβου θα εκτιμηθεί εκ νέου τις επόμενες δύο ημέρας.
Οι Γιόνι Όττο και Ντέγιαν Λόβρεν υποβλήθηκαν σε θεραπεία.
Σήμερα (07.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30».
Πηγη: gazzetta.gr
