Ιδιαίτερα εποικοδομητικές ήταν οι συναντήσεις που πραγματοποίησαν πριν από λίγες μέρες τα διευθυντικά στελέχη της ProCredit Bank με τους Προέδρους του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Μιχάλη Ζορπίδη, του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Παντελή Φιλιππίδη & του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Τεχνολογίας και Πληροφορικής Ελλάδας ΣΕΤΠΕ κ. Θεόφιλο Μυλωνά.

 

Η γερμανική τράπεζα αναπτύσσει διάλογο με τους φορείς της Θεσσαλονίκης με στόχο την προετοιμασία της παρουσίας της στην 88η Έκθεση του Σεπτεμβρίου , αλλά και στο πλαίσιο της στρατηγικής εξωστρέφειας της στην πόλη όπου ευρίσκεται το φυσικό της κατάστημα στην Ελλάδα. 

Ο Branch Manager της Procredit Bank Ελλάδας κ.Τέοντορ Μίλκοβ Καραϊβάνοφ , εξέφρασε την ικανοποίηση του για την έκβαση αυτών των συναντήσεων και υπογράμμισε: 

 «Ένα μήνα μετά την μεγάλη εκδήλωση που διοργανώσαμε στην Θεσσαλονίκη , συνεχίζουμε εντατικά την καλλιέργεια των σχέσεων μας με εκπροσώπους των νευραλγικών επαγγελματικών σωματείων της πόλης.

 Είμαστε βέβαιοι οτι μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι με τα καινοτόμα τραπεζικά & χρηματοδοτικά προϊόντα της ProCredit Bank για την ανάδειξη και την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Θεσσαλονίκης».

 O Προέδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου κ. Μιχάλης Ζορπίδης επεσήμανε: 

«Είμαστε ανοικτοί στην υποδοχή νέων προτάσεων γιά την υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και μελών μας απο σοβαρά και καινοτόμα τραπεζοπιστωτικά ιδρύματα ώστε να επιτευχθεί μία ευοίωνη προοπτική συνεργειών».

O Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Παντελής Φιλιππίδης έκανε σαφές ότι : 

«Ο εμπορικός κλάδος εχει υποστεί βαρύτατες συνέπειες απο τις αλλεπάλληλες κρίσεις της τελευταίας 15ετίας και προσβλέπει σε εποικοδομητική συνεργασία με μία τράπεζα ευέλικτη και με ευήκοα ώτα στις ανάγκες του εμπορίου» 

Ο Πρόεδρος του ΣΕΤΠΕ κ. Θεόφιλος Μυλωνάς τόνισε : 

«Οι στόχοι της ProCredit Bank με προμετωπίδα την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσων με αιχμή την τεχνολογία αλλά και η ψηφιακή της ταυτότητα συνάδουν απολύτως με την στρατηγική του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Τεχνολογίας και Πληροφορικής Ελλάδας με τους δικούς μας οπότε αναγνωρίζουμε οτι υπάρχει άμεσα ευρύτατο πεδίο έναρξης κοινών απαιτητικών projects».

 

 

Λίγα λόγια για την ProCredit Bank Greece

 

Η «έξυπνη» ψηφιακή τράπεζα παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες και είναι διαθέσιμη 24/7 για να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη, με την υποστήριξη του έμπειρου προσωπικού της, αλλά και μέσω μίας προηγμένης, φιλικής στη χρήση, πλατφόρμας e-banking.

Μέλος του γερμανικού ομίλου ProCredit Holding, με έδρα την Φρανκφούρτη, διαθέτει δυναμική παρουσία σε 10 χώρες της ΝΑ Ευρώπης, δραστηριοποιείται από το 2015 στην ελληνική αγορά, αλλάζοντας τα τραπεζικά δεδομένα.

Δίχως «ψιλά» γράμματα, με διαφάνεια, πελατοκεντρική προσέγγιση, ποιοτική εξυπηρέτηση, αλλά και με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της νέας τεχνολογίας, υλοποιεί με συνέπεια στις αξίες της υπεύθυνης τραπεζικής, το όραμά της για ένα καλύτερο μέλλον. Στον πυρήνα της φιλοσοφίας της ProCredit Bank βρίσκεται η υποστήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, καθώς πιστεύει, ότι η ανάπτυξή της είναι καθοριστική για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και αναγκαία συνθήκη για μία συνεχή μεγέθυνση της οικονομίας, με γνώμονα την κοινωνική συνοχή.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…