Για την Παρασκευή 28 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί η 17η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη. στο πάρκο Πεδίον του Άρεως (Ανθοκομικής απέναντι από ΕΡΤ3). Στις 19:00 η έναρξη της ποδηλατοδρομίας, από τις 17:00 bodypainting και δρώμενα.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Ήρθε η ώρα να βάλουμε ένα STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία. Μια γιορτή διεκδίκησης για το Ποδήλατο, Περιβάλλον, Ελεύθερο Σώμα.

Ελάτε όσο γυμνές/οι τολμάτε, ελεύθερη συμμετοχή, με ποδήλατα, ρόλερς και άλλα μη-μηχανοκίνητα.

Η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία είναι ένα διεθνές αυτοοργανωμένο και αποκεντρωμένο κίνημα και συμμετέχουν σε αυτό περισσότερες από 70 πόλεις σε όλο τον κόσμο, ενώ στην Ελλάδα πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη από το 2008 με συναυλίες, δρώμενα, και παράλληλες εκδηλώσεις.

Είναι μια γιορτή διεκδίκησης για την προώθηση, του ποδηλάτου ως μέσου μετακίνησης και της ήπιας κινητικότητας, ενάντια στην κουλτούρα του αυτοκινήτου και της ρύπανσης που δημιουργεί. Για την απεξάρτηση μας από το πετρέλαιο, τον λιγνίτη και τις μη ήπιες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Για την οικολογία, το περιβάλλον, την κλιματική αλλαγή, την επανασύνδεση με την φύση, την αποανάπτυξη, την ειρήνη & την μη-βία, τα δικαιώματα ανθρώπινων και-μη ζώων, την ελευθερία του σώματος, της έκφρασης και της σεξουαλικότητας, την ισότητα και την διαφορετικότητα, την απενοχοποίηση του φυσικού γυμνού μας σώματος, χωρίς διακρίσεις.

ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ;
➤stopwars ➤ασφαλέςδίκτυοποδηλατόδρομων ➤stopflyover ➤όχιlng ➤σώστεταδέντρα ➤ελεύθερονερό ➤nounipolice ➤noborders ➤όχικαύσησκουπιδιών ➤stop_ρύπανση_ελπε ➤όχιεξορύξεις ➤όχιστονχρυσό ➤όχιπυρηνικά ➤μητροπολιτικόπάρκοΔΕΘ ➤πεζόδρομοιπράσινοπαντού ➤όχικτίσιμοελεύθερωνχώρων ➤ελεύθερηκατασκήνωση ➤ελεύθεροςγυμνισμός ➤ελεύθεροσώμα ➤σώμαμουεπιλογήμου ➤ελεύθερηέκφραση ➤όριο30χλμ ➤govegan ➤όχιζ ωολογικοίκήποι_ενυδρεία

17η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία | World Naked Bike Ride
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 Ιουνίου 2024 – Θεσσαλονίκη.
Πάρκο Πεδίον του Άρεως (Ανθοκομικής απέναντι από ΕΡΤ3).

7μμ Ποδηλατοπορεία | από τις 5μμ Bodypainting και δρώμενα.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…