Οικόπεδο στη Θεσσαλονίκη που είχε μετατραπεί παράνομα σε πάρκινγκ και γέμιζε καθημερινά από αυτοκίνητα, από σήμερα θα διατίθεται ως ελεύθερος χώρος στάθμευσης για τους κατοίκους της πόλης.

Κάποιος ήρθε και μου είπε έχω την εντύπωση ότι αυτό είναι δημοτικό οικόπεδο όμως έχει μία μπάρα και πηγαίνοντας εκεί επί τόπου διαπίστωσα ότι έγραφε ιδιωτικό χώρος στάθμευσης, έγραφε άδεια λειτουργίας με έναν αριθμό μαϊμού. Ο χώρος είναι μεγάλος, περίπου ένα στρέμμα στον οποίο είχαν πρόσβαση κάποιοι άνθρωποι, δεν ξέρω με ποιες προϋποθέσεις είχαν αυτή τη πρόσβαση, τα κομπιουτεράκια δηλαδή για να ανεβοκατεβάζουν την μπάρα και να μπαίνουν μέσα.

Αυτός ο χώρος αποδόθηκε σήμερα στο κοινό, ο οποιοσδήποτε μπορεί να πάει και να παρκάρει εκεί, αφαιρέθηκαν οι μπάρες, πήραμε τα στοιχεία και θα το διερευνήσουμε. Αυτό το πράγμα συνέβαινε τουλάχιστον επί δύο δεκαετίες και όλοι έκαναν τα στραβά μάτια. Πλέον αποκτήσαμε έναν δήμαρχο που έχει τα κότσια για να αναδεικνύει τα προβλήματα και να τα επιλύει”.

Σε ανάρτηση του στο Facebook νωρίτερα ο κ. Νικηφορίδης ανέφερε: “Αγίου Δημητρίου 155. Τέλος σε μια ατασθαλία πολλών δεκαετιών. Σε δημοτικό οικόπεδο έστησαν κάποιοι παράνομα ένα ιδιωτικό πάρκινγκ. Με Δήμαρχο Στέλιο Αγγελούδη ξεκαθαρίζουμε τις σκοτεινές υποθέσεις. Είναι πλέον ένας ανοιχτός δημοτικός χώρος στάθμευσης”.

Την αποκάλυψη για το οικόπεδο που βρίσκεται απέναντι από το 3ο Λύκειο Θεσσαλονίκης και λειτουργούσε παράνομα ως πάρκινγκ, είχε κάνει σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης τον Μάρτιο ο δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης.

Δείτε φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει σε άλλη ανάρτηση του ο κ. Νικηφορίδης από τον χώρο του πάρκινγκ:

πηγή thestival.gr
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…