Της Ιωάννας Μάνδρου

Ολοκλήρωσε την απολογία στην ανακρίτρια ο Απόστολος Λύτρας που αντιμετωπίζει κατηγορία για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, κακούργημα για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του επίσης δικηγόρου.

Μετά την απολογία του ανακρίτρια και εισαγγελέας του επέβαλαν περιοριστικούς όρους να μην πλησιάσει το θύμα και τον άφησαν ελεύθερο.

Πληροφορίες ανέφεραν,ότι μετά τα αδιάσειστα ευρήματα της αναφοράς του γιατρού που τον κατήγγειλε, ο κατηγορούμενος δικηγόρος ομολόγησε και επιχείρησε να δικαιολογήσει την πράξη του επιρρίπτοντας ευθύνη στο θύμα με κάποια τηλεφωνικά μηνύματα τα οποία κατά τις πληροφορίες αυτές τον εξόργισαν.

Πάντως η αναφορά του γιατρού που καθόρισε τη σύλληψη και την ασκηση δίωξης κάνει λόγο για κατάγματα και βαριές κακώσεις σε πρόσωπο, κεφάλι και χέρια.

O ιδιος σε δηλώσεις του εμφανίστηκε μετανιωμένος και ανέφερε ότι θα επιχειρήσει να θεραπευθεί ζητώντας συγνώμη απο τη σύζυγο του και τις κόρες του.


*πηγή:skai.gr

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…