62χρονη γυναίκα από την Αχαΐα κατήγγειλε ότι πήγε να μαζέψει ντομάτες από το χωράφι και βρέθηκε να παλεύει για τη ζωή της, από τα χέρια ενός Αφγανού, που της επιτέθηκε και τη βίασε.Η 62χρονη πήγε το απόγευμα της Κυριακής (12/5), όπως κάθε μέρα, στο χωράφι της έξω από χωριό της Αχαΐας. Ήταν μόνη, μέχρι που ένας άγνωστος άνδρας άρχισε να την πλησιάζει και μιλώντας σπαστά ελληνικά, προσπάθησε να την προσεγγίσει με το πρόσχημα ότι ζητούσε δουλειά.

Αρχικά η άτυχη γυναίκα είπε ότι πήγε στο περιβόλι της να μαζέψει ντομάτες. «Κάνω ψυχοθεραπεία με αυτό, βάζω ντομάτες, πιπεριές… και μέσα στο χωριό, δεν ήταν έξω από το χωριό. Ξαφνικά, τον είδα μπροστά μου, ξαφνικά. Φώναξα ”βοήθεια, βοήθεια”! Δεν με άκουσε κανείς», είπε η 62χρονη.

«Κόντεψε να με αφήσει ανάπηρη»
«Το μόνο που είπε, μου λέει ”δουλειά”. Λέω ”δουλειά δεν έχει. Θα έρθει ο αδερφός μου, τον περιμένω, να σου δώσει δουλειά. Φύγε τώρα, γιατί έχω δουλειά”. Και μου κάνει ”Δεν φεύγει” και μπαίνει μέσα, γιατί εγώ ήμουν μέσα στο περιβόλι. Αυτός ήταν απ’ έξω. Δεν φεύγει και μπαίνει προς τα μέσα. Εκεί κατάλαβα ότι τέρμα, έχω τελειώσει», πρόσθεσε η γυναίκα.

Αποκάλυψε ότι του ζήτησε να φύγει και άρχισε να φωνάζει. Εκείνη τη στιγμή ο άνδρας της επιτέθηκε, ρίχνοντάς την στο έδαφος και τη βίασε.

«Κόντεψε να με αφήσει ανάπηρη. Αυτή τη στιγμή είμαι στο νοσοκομείο και ο σπόνδυλος στη μέση έχει σπάσει, έχει ραγίσει. Με πέταξε κάτω και μετά μου σήκωσε πολύ ψηλά, πάρα πολύ ψηλά τα πόδια, και όπως έγειρα προς το μέρος, προς το κεφάλι μου, προφανώς γι’ αυτό έσπασε (ο σπόνδυλος)», πρόσθεσε η 62χρονη.


Η 62χρονη έδωσε μάχη για τη ζωή της και κατάφερε να γλιτώσει τα χειρότερα, όταν έπιασε ένα σφυρί και χτύπησε τον άγνωστο άνδρα στη μύτη. Στη συνέχεια άρχισε να τρέχει.

Όπως αποκάλυψε, ο βιαστής της ήταν άγνωστος και τον είδε ξαφνικά μπροστά της. «Τι φώναζα, τι παρακαλούσα, τίποτα, τίποτα… Φρίκη! Αν δεν τον χτυπούσα, δεν πρόκειται να έφευγε από πάνω μου», είπε η γυναίκα.

Πηγή: iefimerida.gr, megatv.gr

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…