Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας 25χρονος μετά τη δευτεροβάθμια καταδίκη του για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αγοριών σε χωριό της Πιερίας.


Κρίθηκε ένοχος για γενετήσια πράξη με ανήλικους που ο πρώτος δεν είχε συμπληρώσει το 12ο έτος και ο δεύτερος το 14ο έτος της ηλικίας του.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης του επέβαλε φυλάκιση 5 ετών και 10 μηνών αλλά δεν μετέτρεψε την ποινή σε εξαγοράσιμη κι έτσι ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στη φυλακή, ενώ μέχρι σήμερα ήταν ελεύθερος.

Σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκε με 7ετή κάθειρξη, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Έδεσσας, ενώ η έφεση του είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής με τον όρο της μη προσέγγισης και επικοινωνίας με τους παθόντες.

Πέρα από το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας που του είχε αναγνωριστεί πρωτόδικα, το ΜΟΕ του αναγνώρισε και το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις 8 και 10 Σεπτεμβρίου του 2020, ο 21χρονος (τότε) δράστης οδήγησε τα δύο αγόρια σε μια αποθήκη με την πρόφαση ότι θα “μετρήσουν” τα μόρια τους και στη συνέχεια τους κακοποίησε σεξουαλικά.

Πηγή: Grtimes.gr

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…