Σε μια εξοργιστική αποκάλυψη προχώρησε η εκπομπή Live News αναφορικά με την γυναικοκτονία της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους από τον πρώην σύντροφό της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News το θύμα της νέας γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους είχε μιλήσει με την Άμεση Δράση καθώς φοβόταν τον 39χρονο πρώην σύντροφό της.

Ο αστυνομικός του «100» στον οποίο το θύμα τηλεφώνησε και ζήτησε να έρθει ένα περιπολικό της απάντησε: «Κυρία μου, το περιπολικό δεν είναι ταξί».

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση που πολίτης αντιμετωπίζει θέμα ασφάλειας ή άλλου προβλήματος υγείας υποχρεούται να συνοδεύεται με περιπολικό.

Το ηχητικό ντοκουμέντο της συνομιλίας με την Άμεση Δράση


Είναι τα τελευταία λόγια της άτυχης Κυριακής. Είναι ο διάλογος της 28χρονης με την Άμεση Δράση. Μόλις έχει βγει από το τμήμα το κορίτσι και μιλάει με έναν αστυνομικό στην Άμεση Δράση, ζητώντας ένα περιπολικό ως προστασία από τον πρώην σύντροφό της.

«Χρειάζομαι κάποιον να με πάει στο σπίτι. Ο πρώην μου έχει πολλά ψυχολογικά προβλήματα, φοβάμαι να πάω μόνη μου», λέει η 28χρονη.

«Το περιπολικό δεν είναι ταξί», ακούγεται να της λένε από την Άμεση Δράση.

«Περιμένει να με εκδικηθεί, να με χτυπήσει» επιμένει η 28χρονη.

«Έχει έρθει εδώ! Είναι εδώ. Χάνομαι», ακούγεται να λέει.

Αμέσως μετά έρχονται οι κραυγές του κοριτσιού από τις πέντε μαχαιριές που δέχεται και μία φωνή να λέει: “Τη σκότωσε”.

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…