Ανακοίνωσε εξέδωσε πριν από λίγο η ΝΔ για τέσσερις νέες υποψηφιότητες για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Ανάμεσα σε αυτές οι τρεις από τη Βόρεια Ελλάδα. Πρόκειται για την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Θανάση Εξαδάκτυλο, αλλά και τον αναπληρωτή καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, Σωτήρη Σέρμπο. Η τέταρτη υποψηφιότητα είναι του προέδρου του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του think tank της ΚΕΔΕ, Μιχάλη Αγγελόπουλου, πρώην δημάρχου Σάμου.

Και οι τέσσερις υποψηφιότητες έχουν δυνατά χαρακτηριστικά και θα διεκδικήσουν την εκλογή τους στο ευρωκοινοβούλιο με αξιώσεις.

Από τη ΝΔ διευκρινίζουν ότι το πλήρες ψηφοδέλτιο της ΝΔ αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως τον Απρίλιο, "ενώ συνεχίζονται πυρετωδώς οι διεργασίες για την αξιολόγηση υποψηφίων, με τον τελικό λόγο να έχει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης".

Οι υποψήφιοι κάθε κόμματος θα είναι μέχρι 42, ενώ στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι "οι κάλπες για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα στηθούν στα κράτη μέλη της ΕΕ μεταξύ 6 και 9 Ιουνίου, με κάθε χώρα να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την ημερομηνία που προτιμά". Προς το παρόν φαίνεται ότι θα ισχύσει η 9η Ιουνίου, που είναι ημέρα Κυριακή και στη χώρα μας όλες οι εκλογές γίνονται Κυριακή...

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…