Να μη συσχετίζεται το τριπλό φονικό στη Γλυφάδα με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση- εννοώντας τις ενδοοικογενειακές τους διαφορές, ζητά ο καπετάν Σπύρος Καρνέσης με γραπτή του δήλωση. Ο κ.Καρνέσης τονίζει ότι τόσο εκείνος, όσο και η οικογένειά του είναι συντετριμμένοι από το τριπλό φονικό με θύματα την αδελφή του Μαρία, τον γαμπρό του Αντώνη Βλασσάκη και τον συνεργάτη του Ηλία Κουκουλάρη. Ο κ.Καρνέσης ζητά τον ελάχιστο σεβασμό στον πόνο και το πένθος των οικογενειών.

H πλήρης δήλωση του κ.Καρνέση ακολουθεί: 

Η οικογένειά μου και εγώ δηλώνουμε βαθύτατα συντετριμμένοι από το τραγικό και αναπάντεχο γεγονός που έπληξε την οικογένειά μας και οδήγησε στην απώλεια της αδελφής μου Μαρίας, του γαμπρού μου Αντώνη Βλασσάκη και του συνεργάτη μας Ηλία Κουκουλάρη.
Η ανείπωτη θλίψη των στιγμών επιβάλλει τον ελάχιστο σεβασμό στον πόνο και το πένθος των οικογενειών μας. Παρακαλούμε να αποφεύγεται κάθε συσχέτιση με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση.

Καπτα-Σπύρος Καρνέσης

*πηγη:protothema.gr

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…