Σε εξέλιξη βρίσκεται η ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου

Στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Σερβία αναφέρθηκε κατά την τοποθέτησή του ο κ. Μαρινάκης, ο οποίος όπως ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τη διαχρονική στήριξη της Ελλάδας στην ένταξη της Σερβίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κατατέθηκε στην Βουλή προς συζήτηση και ψήφιση το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα και τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας με το οποίο αυξάνεται το ανώτατο όριο κάθειρξης  επί συρροής κακουργημάτων στα 25 έτη από τα 20 και αντιστοίχως πλημμελημάτων στα 10 από 8, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Αναφορικά με την αυριανή συνάντηση του πρωθυπουργού με τους αγρότες, ο ίδιος ανέφερε ό τι «διαβάσαμε τα αιτήματα των αγροτών και έχουμε πει πολλές φορές ότι είναι δεδομένα τα δημοσιονομικά περιθώρια της χώρα οπότε θα γίνει ένας ουσιαστικό διάλογος αύριο και θα ενημερωθείτε. Ο πρωθυπουργός ακούει όλα τα αιτήματα των επαγγελματικών ομάδων.»

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. μαρινάκης ενημέρωσε ότι την Πέμπτη κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει ομιλία στη Βουλή.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ενημερώνει αυτή την ώρα τους πολιτικούς συντάκτες για το κυβερνητικό έργο.

Πηγή: skai.gr
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…