Τρόπους για να ελαφρυνθεί η κατάσταση με το κυκλοφοριακό στη Θεσσαλονίκη που έχει επιβαρυνθεί λόγω των εργασιών του Flyover και να βοηθηθούν οι πολίτες αναζητά το επιτελείο του νέου δημάρχου Στέλιου Αγγελούδη. Ήδη, έχει συσταθεί μια ομάδα ειδικών που θα βρίσκεται δίπλα στον νέο δήμαρχο για το μεγάλο αυτό θέμα των επιπτώσεων της κατασκευής του έργου της υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου, που εδώ και περίπου δύο εβδομάδες έχει εντείνει την ταλαιπωρία των πολιτών στους δρόμους της πόλης.

Αρχές Δεκεμβρίου αναμένεται ο κ. Αγγελούδης να ανακοινώσει μια σειρά από μέτρα που θα έχουν ως στόχο να ελαφρυνθούν οι πολίτες που είτε εγκλωβίζονται στην κυκλοφορία είτε μάταια αναζητούν τρόπους να σταθμεύσουν τα οχήματά τους. «Από τη στιγμή που ξεκίνησε το έργο και δεν υλοποιείται η άποψη της αναμονής για την ολοκλήρωση του μετρό, εμείς πρέπει να σταθούμε κοντά στους πολίτες, προτείνοντας μέτρα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο νέος δήμαρχος.

Μάλιστα, η πρόταση της νέας διοίκησης για το πώς θα είναι βιώσιμη μια πρόταση για το κυκλοφοριακό σε σχέση με αυτό που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας του έργου, αναμένεται να ανακοινωθεί και στο Συντονιστικό Όργανο που είχε συστήσει από το καλοκαίρι η κυβέρνηση με φορείς της πόλης υπό τον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) και η οποία είχε εξετάσει ένα σχέδιο αντιμετώπισης των επιπτώσεων στην κυκλοφορία. Ο κ. Αγγελούδης από την προεκλογική ακόμα περίοδο είχε ξεκαθαρίσει ότι το Flyover είναι ένα έργο απαραίτητο, ωστόσο, οι εργασίες του θα έπρεπε να ξεκινήσουν αμέσως μετά την ολοκλήρωση του μετρό.

Παράλληλα, έχει ήδη δοθεί εντολή να βρεθούν χώροι που έχει στη διάθεσή του ο δήμος και οι οποίοι θα μπορούσαν να μετατραπούν σε χώρους στάθμευσης, καθώς η αναζήτηση θέσης στάθμευσης στο κέντρο εξελίσσεται σε κανονική οδύσσεια.

Πηγή: voria.gr

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…