Νεκρή στο σπίτι της εντοπίστηκε η Ελένη Καριολάκη, η οποία είχε γνωρίσει μεγάλη δημοσιότητα μέσα από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Την είδηση έφερε στο «φως» η εκπομπή «Super Κατερίνα». Ερωτήματα πάντως προκαλεί το ότι η άτυχη γυναίκα ήταν νεκρή εδώ και 4 ημέρες, ενώ στο σπίτι της βρισκόταν και ο σύζυγός της, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε αντιληφθεί τον θάνατό της.

Το πτώμα της, τελικά, εντόπισε ο αδελφός του άνδρα της, όταν οι γείτονες κινητοποιήθηκαν για την έντονη δυσοσμία.

«Ξαφνικά έφυγε. Μαύρισε και έφυγε. Τη βρήκα μαύρη, τη βάλαμε κιόλας στην κασόνα και έφυγε. Ήμασταν παντρεμένοι 7-8 χρόνια. Όλος ο κόσμος την ξέρει την κοπέλα μου. Η κηδεία της έγινε προχθές στην Αγία Παρασκευή. Το σπίτι είναι μαύρο, δεν το βλέπεις; Αυτή μου το έκαμε έτσι το σπίτι, ούτε καθάριζε καθόλου. Μόνο πάνω στο κρεβάτι ήταν. Εγώ είμαι συνταξιούχος. Με βοηθάει η γειτονιά, μου φέρνουν φαγητό. Αυτή η γειτονιά, αν υπάρχει παράδεισος, είναι μες στη μέση», είπε ο σύζυγος της Ελένης Καριολάκη.


Σε άθλιες συνθήκες ζούσε η περσόνα που γνωρίσαμε μέσα από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»
Η εκπομπή «Super Κατερίνα» έφερε στο «φως» και εικόνες από το σπίτι της Ελένης Καριολάκη, όπου, όπως καταγράφεται, η ίδια και ο σύζυγός της ζούσαν υπό άθλιες συνθήκες.

Στον χώρο υπάρχουν διάσπαρτα αντικείμενα, ενώ για το εν λόγω οίκημα έχουν ειδοποιηθεί και οι υγειονομικές υπηρεσίες.


«Εγώ έκαναν την καταγγελία για τα σκυλιά και για να έρθει υγειονομικό, γιατί ο άνθρωπος δεν είναι αυτοσυντήρητος», ανέφερε γείτονας της Ελένης Καριολάκη για τον σύζυγό της.

«Δεν μπορεί να συντηρήσει τα σκυλιά. Ήταν 5 ημέρες ατάιστα. Κάνουν την ανάγκη τους μέσα στο σπίτι, δεν τρώνε. Ειδοποίησα τη φιλοζωική. Εμείς ενημερωθήκαμε για 5 ημέρες πως ήταν νεκρή. Η κυρία είχε προβλήματα με τη γειτονιά. Με το παραμικρό καλούσε την Αστυνομία», πρόσθεσε ο ίδιος.

πηγή iefimerida.gr

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…