Δήμος Θεσσαλονίκης: Χαμηλή η προσέλευση στην κάλπη, έλλειψη μελών στις εφορευτικές επιτροπές
- Οκτ 08, 2023, 11:29
Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στα εκλογικά κέντρα του δήμου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του δήμου, Νίκο Λιακόπουλο.
Ωστόσο, όπως σημείωσε, υπάρχει σημαντικό πρόβλημα με την έλλειψη μελών στις εφορευτικών επιτροπές, καθώς η προσέλευση ήταν χαμηλότερη από την αναμενόμενη.
Όσον αφορά στη συμμετοχή των πολιτών, σημείωσε ότι είναι σε χαμηλά επίπεδα και πως τις επόμενες ώρες αναμένεται να αυξηθεί.
Η δήλωση του κ. Λιακόπουλου: “Η διαδικασία εξελίσσεται χωρίς προβλήματα. Παραμένει το κλασικό πρόβλημα με τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών. Δεν έχουμε τη συμμετοχή που θα περιμέναμε από τους πολίτες. Ελπίζουμε ότι στην πορεία της ημέρας το θέμα αυτό θα λυθεί. Η συμμετοχή έχει αρχίσει να αυξάνεται. Οι συνοδοί των ΑμεΑ είναι στις θέσεις τους έτσι ώστε κανείς να μη στερηθεί το δικαίωμα στην ψήφο. Με τη βοήθεια των υπηρεσιών του δήμου θα έχουμε μια καλή εκλογική διαδικασία”.
*πηγη:thestival.gr
