Ευθύνες σε όσους κατέθεσαν προσφυγές κατά της απόσπασης και επανατοποθέτησης των αρχαιοτήτων στον σταθμό Βενιζέλου επιρρίπτει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας για το κλείσιμο της οδού Βενιζέλου λόγω εργασιών του μετρό τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.

«Είναι όλοι εκείνοι που πριν μια δεκαετία ανέκοψαν την πρόοδο των εργασιών, προκρίνοντας εξωτικές και ανεφάρμοστες λύσεις για τον συγκεκριμένο σταθμό. Aν δεν το είχαν κάνει, σήμερα το μετρό θα λειτουργούσε και οι Θεσσαλονικείς θα το χρησιμοποιούσαν», υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Μάλιστα αφήνει αιχμές κατά του πρώην δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, όσο και του υποψηφίου δημάρχου Σπύρου Πέγκα, λέγοντας πως «παρά τα χρόνια και τις αλλεπάλληλες διαψεύσεις των επιλογών τους, ο Γιάννης Μπουτάρης και οι συνεχιστές του εμμένουν να παρουσιάζουν το μαύρο-άσπρο και να βαφτίζουν πρόοδο καθετί που μπλοκάρει και καθυστερεί τα μεγάλα έργα που είχε και έχει ανάγκη η πόλη».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Σχετικά με τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πέριξ του σταθμού του μετρό στη Βενιζέλου, που θα επιβαρύνουν πράγματι τη λειτουργία της πόλης για τέσσερις εβδομάδες, πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι για αυτή την εξέλιξη υπάρχουν υπεύθυνοι με ονοματεπώνυμο.

Είναι όλοι εκείνοι που πριν μια δεκαετία ανέκοψαν την πρόοδο των εργασιών, προκρίνοντας εξωτικές και ανεφάρμοστες λύσεις για τον συγκεκριμένο σταθμό. Aν δεν το είχαν κάνει, σήμερα το μετρό θα λειτουργούσε και οι Θεσσαλονικείς θα το χρησιμοποιούσαν.

Είναι όλοι εκείνοι που μετά την οριστική απόφαση της Πολιτείας για τον τρόπο κατασκευής του σταθμού προσπάθησαν με κάθε τρόπο να καθυστερήσουν το έργο με δικαστικές προσφυγές. Aν δεν το είχαν κάνει, σήμερα το μετρό θα λειτουργούσε και οι Θεσσαλονικείς θα το χρησιμοποιούσαν.

Είναι όλοι εκείνοι που ακόμη και σήμερα και παρά τα ανωτέρω δεδομένα συνεχίζουν αμετανόητοι να προωθούν και να υπερασπίζονται την ατζέντα της ματαίωσης, της ακύρωσης, της στασιμότητας.

Δυστυχώς, παρά τα χρόνια και τις αλλεπάλληλες διαψεύσεις των επιλογών τους, ο Γιάννης Μπουτάρης και οι συνεχιστές του εμμένουν να παρουσιάζουν το μαύρο-άσπρο και να βαφτίζουν πρόοδο καθετί που μπλοκάρει και καθυστερεί τα μεγάλα έργα που είχε και έχει ανάγκη η πόλη».

Πηγή: voria.gr

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…