Καιρός: Με 38αρια ξεκινά η νέα επέλαση ζέστης - Δείτε ποιες περιοχές θα «καούν» τις επόμενες ημέρες
- Αυγ 19, 2023, 08:47
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 20-08-2023
Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στη χώρα, με λίγες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η πιθανότητα όμβρων στα ορεινά είναι μικρή.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικα 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στη νησιωτική χώρα τους 33 με 35 βαθμούς και στα ηπειρωτικά τους 36 με 38 βαθμούς Κελσίου.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 21-08-2023
Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στη χώρα, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της βόρειας ηπειρωτικής χώρας.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανοιχτά του Ιονίου βαθμιαία έως 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 22-08-2023 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23-08-2023
Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά της βόρειας ηπειρωτικής χώρας.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, στα ανατολικά έως 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
*πηγη:protothema.gr
