Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιάννης Φλωρινιώτης, ο οποίος νοσηλευόταν με πνευμονικό οίδημα στο νοσοκομείο «Σωτηρία» την τελευταία εβδομάδα.


Η περιπέτεια με την υγεία του τα τελευταία χρόνια

Τα τελευταία χρόνια ο δημοφιλής στο κοινό τραγουδιστής ταλαιπωρείτο με διάφορα θέματα υγείας. Συγκεκριμένα, τον Δεκέμβριο του 2021 μπήκε στο νοσοκομείο με έντονους πόνους. Πήρε εξιτήριο αλλά λίγες μέρες μετά εισήχθη με λοίμωξη δευτέρου βαθμού στο αναπνευστικό του σύστημα, με το οξυγόνο του να είναι αρκετά χαμηλό ενώ λίγες ημέρες μετά η υγεία του επιδεινώθηκε.

Ο γιος του, Νίκος Φλωρινιώτης, είχε ξεκαθαρίσει τότε πως ο πατέρας μου είχε λοίμωξη του αναπνευστικού και όχι κορωνοϊό. Και στις αρχές του 2022, μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας, πήρε εξιτήριο.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγαπητός διασκεδαστής είχε εισαχθεί πριν από περίπου έναν χρόνο σε νοσοκομείο της Κύπρου, ενώ βρισκόταν στο νησί για τις ανάγκες των εμφανίσεών του.

«Ένιωσε έναν πόνο στην καρδιά» είχε πει η κόρη του τον Μάρτιο του 2022, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες περί εισαγωγής του στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

«Με το που έφτασε στην Κύπρο πήγε για πρόβα και αισθάνθηκε έναν πόνο στην καρδιά και την πλάτη του» είπε η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη και συνέχισε: «Ανησυχήσαμε πάρα πολύ μια μέρα, μας βγήκε η ψυχή. Είναι όμως πολύ δυνατός, είναι σαν κι εμένα, δεν το βάζει εύκολα κάτω».

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…