Μετά την είδηση του θανάτου της 63χρονης γυναίκας πάνω σε καρότσα ενός φορτηγού στη Κω, ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να μεταβούν στο νησί, μέλη της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Κω, βρέθηκαν οι Ευάγγελος Αποστολάκης, Στέφανος Κασσελάκης και Αθηνά Λινού, «μετά την απώλεια της ζωής μίας 63χρονης γυναίκας στην καρότσα ενός φορτηγού, κατά την μεταφορά της στο νοσοκομείο, ελλείψει ασθενοφόρου» όπως αναφέρει το κόμμα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, τα μέλη της Εκλογικής Επιτροπής επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο της Κω και συναντήθηκαν με τη διοίκηση και το προσωπικό, «όπου και άκουσαν τα τεράστια προβλήματα υποστελέχωσης που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο». Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Ενώ υπάρχουν 4 ασθενοφόρα, δεν υπάρχει προσωπικό για να λειτουργήσουν. Για τρεις οργανικές θέσεις καρδιολόγου στο νοσοκομείο του νησιού υπάρχει μόνο ένας, ενώ για 4 θέσεις παθολόγου, δεν υπάρχει κανείς, με αποτέλεσμα η θέση αυτή να καλύπτεται περιστασιακά από γιατρούς που έρχονται από άλλα σημεία της Ελλάδας και οι οποίοι μένουν στο νησί για μικρό διάστημα. Παράλληλα, για 3 θέσεις παιδιάτρου, υπάρχει μόνο ένας».
*πηγη:iefimerida.gr

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…