Στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Ιπποκράτειου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται πλέον το 8χρονο αγοράκι που είδε τον πατέρα του να δολοφονεί τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτονεί και ο ίδιος, την Δευτέρα (22/5), στην Στρατονίκη Χαλκιδικής.

Ειδικότερα, το παιδί που για πέντε ώρες ήταν δίπλα στους νεκρούς γονείς του, τραυματισμένο από τα σκάγια της καραμπίνας, βρισκόταν εδώ και μέρες σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων, ενώ σήμερα οι γιατροί προχώρησαν στην αποσωλήνωσή του και μεταφέρθηκε στην Παιδοχειρουργική Κλινική για να συνεχίσει τη νοσηλεία του.

Χαλκιδική: Αποσωληνώθηκε ο 8χρονος

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε ότι ο μικρός ασθενής, για τον οποίον ενδιαφέρεται όλη η Ελλάδα και οι Έλληνες δείχνουν την ευαισθησία τους, έχει ήδη αποσωληνωθεί, βγήκε από τη ΜΕΘ Παίδων και έχει έρθει στην Παιδοχειρουργική Κλινική» δήλωσε ο διευθυντής της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου, Γεώργιος Τσικόπουλος.

Όπως είπε ο γιατρός που από τη πρώτη στιγμή, μαζί με τους συναδέλφους του, έχουν «σκύψει» με ιδιαίτερη ευαισθησία πάνω από τον 8χρονο και του παρέχουν κάθε δυνατή φροντίδα, το παιδί είναι σταθερό αιμοδυναμικά, έχει πλήρη επαφή με το περιβάλλον και υποστηρίζεται από συγγενείς του που βρίσκονται στο νοσοκομείο. «Εμείς θα είμαστε στο πλευρό του για να του συμπαρασταθούμε και ψυχολογικά, καθώς έχει πλήρη συνείδηση τι έγινε και πώς έγινε και χρειάζεται προσοχή στους χειρισμούς μας», ανέφερε επίσης ο γιατρός.

Χαλκιδική: Σε νέα χειρουργεία ο 8χρονος

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν στο ThessToday.gr ότι ο 8χρονος θα χρειαστεί να υποβληθεί σε νέες χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ και χθες οι γιατροί προχώρησαν στην αφαίρεση θραυσμάτων από το πρόσωπό του και συγκεκριμένα κάτω από το μάτια και στη μύτη, καθώς και στον λαιμό του.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες οι γιατροί του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου περίμεναν την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να τον «ξυπνήσουν», παρά το γεγονός ότι από την στιγμή εκτίμησαν ότι είχε διαφύγει τον κίνδυνο. Ωστόσο το αγοράκι νοσηλεύεται σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση και, βέβαια, όπως αναφέρουν οι αρμόδιοι, ο αγώνας που έχει μπροστά του για την αποκατάσταση των τραυμάτων του, είναι μεγάλος.
*πηγη:iefimerida.gr με πληροφορίες από thesstoday.gr

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…