Από σήμερα η Εύα Καϊλή είναι ελεύθερη να βγει από την οικία της και «να ασκήσει πλήρως όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από την ιδιότητά της ως μέλους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», αναφέρουν σε κοινή δήλωσή τους οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Σβεν Μέρι.

Ολόκληρο το δελτίο Τύπου των Σβεν Μέρι και Μιχάλη Δημητρακόπουλου, έχει ως εξής: «Από σήμερα, με την Εντολή του Ερευνητή Δικαστή Μισέλ Κλαις και τη συγκατάθεση του Ομοσπονδιακού Ανακριτή, Ραφαέλ Μαλανίνι, η κα Εύα Καϊλή είναι ελεύθερη να εξέλθει από την οικία της και να ασκήσει πλήρως όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της, που εκπορεύονται από την ιδιότητά της ως μέλους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η περιοριστική συνθήκη της απαγόρευσης εξόδου από το Βέλγιο, που επιβλήθηκε, δεν την ενοχλεί, καθώς η κα Καϊλή θα επιστρέψει στην Ελλάδα μόνον κατόπιν της δικαστικής αθώωσής της. Τα πειστήρια που τεκμηριώνουν την αθωότητά της αυξάνονται κάθε μέρα».

Πηγή: ertnews.gr

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…