Το επιχειρείν στα καλύτερά του, θα μπορούσε να πει κανείς για όσους πέτυχαν μια διάκριση στα «40 Under 40» της Business Elite, ένα πρόγραμμα βραβείων κύρους που προσδιορίζει εξαιρετικά νεαρά στελέχη και επιχειρηματίες στις επιχειρήσεις του κόσμου. Ένα από τα βραβεία ανήκει στον Θωμά Παπαθανασίου που κατάγεται από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

Το βραβείο αφορά τη δημιουργία της καινοτόμου πλατφόρμας ασφαλιστικής διαμεσολάβησης Greek Insurance Leaders, η οποία αποτελεί ουσιαστικά την ταξινόμηση των πραγματικών ασφαλιστικών αναγκών ενός ανθρώπου, μέσα από την απάντηση μερικών απλών ερωτήσεων. Κάτι τέτοιο πρακτικά, μειώνει το χρόνο αγοράς μίας ασφάλειας ζωής ή υγείας, από 4 ώρες σε 30 λεπτά. Δίνεται η δυνατότητα στον ασφαλιστικό σύμβουλο, να κάνει ακόμα περισσότερες συναντήσεις καθημερινά και να αυξήσει κατακόρυφα την παραγωγή του.

Όπως αναφέρει ο Θ. Παπαθανασίου για τη σκληρή δουλειά που αναγνωρίζεται με την εν λόγω βράβευση «Η πλατφόρμα GILEADERS δημιουργήθηκε ενστικτωδώς, σε μία περίοδο, όπου όλοι προσπαθούσαν να βρουν τον τρόπο για να επανατοποθετηθούν στην αγορά. Όλα ξεκίνησαν μετά τη γέννηση της κόρης μου, όταν επιβλήθηκαν τα πρώτα περιοριστικά μέτρα λόγω covid-19. Σε εκείνη τη χρονική στιγμή, το επιχειρηματικό περιβάλλον ήταν ένα από τα χειρότερα, καθώς οι μεταβολές ήταν απότομες και τα αντανακλαστικά μετά από δέκα χρόνια κρίσης, ελάχιστα.

Το νέο μέλος της οικογένειας λοιπόν, πέρα από χαρά που έφερε στην οικογένειά μας, διαφωνούσε και με το καθημερινό ωράριο ύπνου όλων μας, ως είθισται. Οι αυπνίες με έκαναν να στραφώ σε κάτι δημιουργικό, όπως ο προγραμματισμός. Έτσι στήθηκε και η πρώτη πλατφόρμα GILEADERS 1.0, την οποία και χρησιμοποίησε η συνέταιρος και σύζυγός μου Άννα Νικηφορίδου, για πρώτη φορά.

Τα αποτελέσματα ήταν και συνεχίζουν να είναι εκρηκτικά. Ανάπτυξη νέων εργασιών κατά 100%, αύξηση υφιστάμενου πελατολογίου 30%, συνεχής ανάπτυξη ομάδας πωλήσεων κάθε χρόνο για τα τελευταία τρία χρόνια. Όλα αυτά βέβαια, είχαν ένα πολύ κρίσιμο παράγοντα που ήταν το timing. Η είσοδος στην ηλεκτρονική αγορά στο χώρο των ασφαλειών Υγείας και Ζωής έπρεπε να γίνει όταν ο κόσμος θα ήταν έτοιμος να εκπαιδευτεί σε αυτό το νέο τρόπο αγοράς τέτοιου είδους προϊόντων.

Πλέον βρισκόμαστε στο GILEADERS 2.1 και ετοιμαζόμαστε για την επόμενη κίνηση, η οποία θεωρώ πως στα μέσα του 2024 θα είναι έτοιμη και αφορά τη χρήση ενός καινούριου λογισμικού, πιο απλού και εύκολου για το χρήστη, με την εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης».

Η απονομή των επιχειρηματικών βραβείων θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη στις 15 Ιουνίου 2023.

Πηγή: halkidikipolitiki.com

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…