Την Κυριακή 11 Ιουνίου έρχεται το μεγαλύτερο φεστιβάλ για το παιδί και την οικογένεια, το Kids Fun Festival, που θα πραγματοποιηθεί υπέρ των σκοπών του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο.

Το Kids Fun Festival, θα φιλοξενηθεί στους καταπράσινους κήπους του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki, από τις 11:00 μέχρι τις 19:00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

Σκοπός του Kids Fun Festival είναι μέσα από το παιχνίδι και την ψυχαγωγία να περάσουμε ουσιαστικά μηνύματα για τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, τη διατροφή και το περιβάλλον!

Δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη εκδήλωση αφού οι καταπράσινοι κήποι του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki θα μετατραπoύν σε ένα μαγικό «παιχνιδότοπο». Μέσα από τις βιωματικές δράσεις μικροί και μεγάλοι θα ζήσουν ένα ολοήμερο ταξίδι  διασκέδασης, ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν παιδιά έως 15 χρονών με τους γονείς τους από πλήθος εκπαιδευτών ιδρυμάτων, φορέων, οργανισμών και συλλόγων. Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος καφεστίασης 300 τ.μ. θα μετατρέψει την επίσκεψη σας στο φεστιβάλ σε ολοκληρωμένη διασκέδαση!

Μεταξύ των 100+ δράσεων  θα υπάρχουν 5μ τοίχος αναρρίχησης, 200 τμ nerf paint ball arena και φουσκωτά shooting gallery με gel blasters, escape room, ποδοσφαιρικές μονομαχίες από τους ΜΠΑΜ FC με τους μοναδικούς Youtubers, τον “Karpouzis” Χάρη Μηλιώνη και τον “Madney” Χάρη Τάσσο, εκπαιδευτική ρομποτική-stem, θεατρικά και μουσικοχορευτικά δρώμενα, δημιουργικά εργαστήρια art & craft, Quiz Game και κυνήγι θησαυρού από ειδικούς διασκεδαστές και παιδαγωγούς, μαγειρική από επώνυμους σεφ για παιδιά, ακαδημίες τένις, πινγκ-πονγκ από την Ομοσπονδία, ακροβατικά από ζογκλέρ, και ειδικά διαμορφωμένοι χώροι όπου θα πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές ενημερώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Στις παράλληλες εκδηλώσεις συμπεριλαμβάνονται παιδικός διαγωνισμός μαγειρικής με την Ελένη Ψυχούλη και διαδραστική παρουσίαση βιβλίου του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη, «Τυρίνος, Ο κλέφτης φόβων». Ο συγγραφέας των best seller και δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί (Island of Man Philosophy), θα συμμετέχει σε μια καθηλωτική ομιλία προς τους γονείς για τα κίνητρα, τους στόχους και την ανταμοιβή των παιδιών. 

Επιπλέον, στο φεστιβάλ θα παραβρεθούν εξειδικευμένοι ψυχοπαιδαγωγοί και διατροφολόγοι όπου οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί τους πάνω σε θέματα που αφορούν την ψυχολογία και υγιεινή διατροφή των παιδιών. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τις δράσεις του Abba House Thessaloniki, για τα παιδιά.  

Το μεσημέρι της Κυριακής, o Plus Radio 102.6 με την Νο 1 απίθανη ομάδα του, θα μεταφέρει τον παλμό του Φεστιβάλ στους ακροατές του ζωντανά από τους υπέροχους κήπου του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki!

Το Kids Fun festival πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Θέρμης και του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη. Με την υποστήριξη του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Αρσάκεια Σχολεία Θεσσαλονίκης

Εκπαιδευτήρια «Ο Απόστολος Παύλος»

Το Σχολείο της Φύσης

The Bing bang School

Ecole Française de Thessalonique - Γαλλικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης – Πινγκ Πονγκ

Α.Ο. Αρίων Πανοράματος

PLANET FC Γήπεδα Θέρμης

Catwalk Academy

ΙΧΘΥΣ! Baby Swimming

ΚΔΑΠ ΑΡΗ

ΚΔΑΠ Θέρμης

ΚΔΑΠ Παίζω με τις Γνώσεις Θέρμης

Σύλλογος Tennis Stars

Break Point Tennis SCHOOL

Taekwondo club109

TWiMAGINATiON

Bubble Balls  

ΧΟΡΗΓΟΙ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Μασούτης Α.Ε.

ΧΟΡΗΓΟΙ

Bnef Benefit Hellas A.E.

EAST WEST Greece

Αμβροσιάδης Κοτόπουλα Ολύμπου Α.Β.Ε.Ε.

Χρυσή Ζύμη/ ΑΛΕΣΙΣ Α.Ε.

Caffe Krifi Hellas

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Γκρέκα Ντομάτα / ΚΟΡΕ Α.Ε.

Κολιός Α.Ε.

Σταθώρη Τυροκομική

Ελαιόλαδο Χρυσελιά / ΚΟΡΕ Α.Ε.

Mesogeios Food

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Alba WC

Thess Rescue Team

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…