Την Πέμπτη αναμένεται να καταθέσει στον ανακριτή όσα γνωρίζει ο επιθεωρητής της Λάρισας στον ΟΣΕ, για την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο δικηγόρος του, Γιάννης Γλύκας, μιλώντας στο MEGA αναφέρθηκε σε όσα αναμένεται να πει στην υπερασπιστική του γραμμή για την υπόθεση.

«Εδώ και 15 μέρες δέχεται μία ανηλεή επίθεση από τα ΜΜΕ. Την Πέμπτη θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή. Είναι ξεκάθαρο ότι η πιστοποίηση των εργαζομένων και του μετατασσόμενου που φέρεται να έχει την κύρια ευθύνη, δεν γίνεται από τον πελάτη μου. Είναι ξεκάθαρο. Αλλοι τον πιστοποίησαν, άλλοι τον εκπαίδευσαν» είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος για το θέμα των βαρδιών, ο δικηγόρος τόνισε ότι ο πελάτης του προτείνει τις βάρδιες και η διεύθυνση είναι αυτή που αποφασίζει αν θα εγκριθούν ή όχι.

«Σε σχέση με τις βάρδιες, ο πελάτης μου προτείνει κι αυτές εγκρίνονται από την διεύθυνση κυκλοφορίας. Η πρόταση έγινε από τον προϊστάμενο επιθεώρησης και υπάρχουν άλλοι που εγκρίνουν τη διαδικασία. Στη βάρδια ο προϊστάμενος επιθεώρηση θα έπρεπε να δουλεύει όταν περνούσε η συγκεκριμένη αμαξοστοιχία. Με βάση τις βάρδιες, είναι σαφές ότι είναι 3 άνθρωποι» τόνισε και συμπλήρωσε:

«Όταν η βάρδια είναι συγκεκριμένη, δε μπορεί κάποιος να φεύγει προφορικά. Δεν υπάρχει κανένας ενδεχόμενος δόλος από πλευρά του πελάτη μου».
*πηγη:iefimerida.gr

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…