Εργασίες συντήρησης στη δυτική εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τη Δευτέρα 20 Μαρτίου έως την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού του οδοστρώματος με αυτοκινούμενο σάρωθρο στη δυτική εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, αρχικά με κατεύθυνση προς δυτικά, από τον κυκλικό κόμβο Μακρυγιάννη μέχρι τον κόμβο διασταύρωσης της εσωτερικής Περιφερειακής Οδού με την οδό Μάρκου Μπότσαρη και στη συνέχεια στην κατεύθυνση προς ανατολικά. Αρχικά θα γίνει καθαρισμός της κεντρικής νησίδας και στη συνέχεια καθαρισμός στα δεξιά της οδού και στις δύο κατευθύνσεις.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 20 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Οι ώρες εκτέλεσης των εργασιών είναι 09.00- 15.00 στην κατεύθυνση προς δυτικά και 07.00-14.00 στην κατεύθυνση προς ανατολικά.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…