Την απόλυτη φρίκη βίωσε εχθές το μεσημέρι ένας μαθητής έκτης δημοτικού, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του από το σχολείο του, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης.

Λίγο μετά τις 13:15 το παιδί έφυγε από το σχολείο του μαζί με τους συμμαθητές του. Στη συνέχεια χωρίστηκαν για να πάει ο καθένας στο σπίτι του. Λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του, το παιδί είδε ένα παλιό αυτοκίνητο ασημί χρώματος με τρεις επιβαίνοντας Ρομά να σταματά. Από αυτό κατέβηκε ένα άτομο που άρχισε να κυνηγά τον μαθητή της έκτης δημοτικού!

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, το παιδί άρχισε να φωνάζει, για καλή του τύχη εκείνη την ώρα από το σημείο περνούσε ένας περαστικός που πλησίασε το παιδί για να διαπιστώσει τη συμβαίνει. Τότε εκείνο του ζήτησε να το συνοδεύσει μέχρι το σπίτι του, όπως και έγινε. Εκεί τον περίμενε η μητέρα του που αντίκρισε το παιδί της τρομοκρατημένο!

Αφού της περιέγραψε τι είχε συμβεί, η μητέρα κάλεσε την Ασφάλεια προκειμένου το παιδί να καταγγείλει το περιστατικό. Περιέγραψε με λεπτομέρεια τι ακριβώς συνέβη αλλά και τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου που το κυνηγούσε και η υπόθεση ερευνάται από τις Αρχές.

Σημειώνεται ότι το παιδί συνήθως το παρελάμβανε από το σχολείο ο παππούς του, όμως λόγω της χθεσινής κακοκαιρίας, εχθές θα γύριζε στο σπίτι του μόνο του.

Η Μπέτυ Αναστασάκου, διευθύντρια του σχολείου άμεσα ενημέρωσε τους γονείς του σχολείου. Η ίδια λέει στο makthes.gr ότι «σκοπός δεν είναι να τρομοκρατήσουμε τους γονείς αλλά να τους επιστήσουμε την προσοχή, να συμβουλέψουν τα παιδιά τους να είναι προσεχτικά, κυρίως αυτά που αποχωρούν ασυνόδευτα.

Γι’ αυτόν τον λόγο ενημέρωσα και το σύνολο των γονέων. Στο σχολείο έχουμε 285 παιδιά». Μάλιστα, η ίδια τονίζει ότι από εδώ και πέρα «δεν θα μπαίνει κανένας στο σχολείο δίχως να μας έχουν ενημερώσει από πριν οι γονείς τηλεφωνικά, για το ποιος θα παραλάβει το παιδί τους».

Τέλος, η κ. Αναστασάκου αναμένεται άμεσα να επικοινωνήσει με τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης με αίτημα να ενισχυθεί ο φωτισμός στο σχολείο, καθότι λειτουργεί και ως ολοήμερο.

πηγή makthes.gr

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…