Σκυφτή και χωρίς να κάνει δηλώσεις, βγήκε από τον εισαγγελέα η 29χρονη μητέρα που φέρεται να ομολόγησε ότι πέταξε στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το 11 μηνών βρέφος της.

Kατά της μητέρας ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ η ίδια ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη και έως τότε θα παραμείνει κρατούμενη.

“Δεν σκότωσα το παιδί μου, δεν ξέρω τι έγινε”, φέρεται να ισχυρίστηκε μάλιστα η μητέρα, έξω από το γραφείο της ανακρίτριας.

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας

Η 29χρονη φέρεται να έφυγε μαζί με το παιδάκι της την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς από το σπίτι όπου διαμένει με τους γονείς σε χωριό της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, ενώ ανήμερα της Πρωτοχρονιάς επέστρεψε στο σπίτι χωρίς το παιδί.

Οι δικοί της τη ρώτησαν πού είναι το παιδί αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν απαντήσεις, με αποτέλεσμα να ενημερώσουν τις αρχές. Κατά τις ίδιες πληροφορίες η ίδια μετά από τις επίμονες προσπάθειες των Αρχών, λύγισε και αποκάλυψε στους αστυνομικούς το σημείο, όπου όπως είπε, άφησε το μωρό, το οποίο όμως όταν εντοπίστηκε δεν είχε τις αισθήσεις του.

Τέλος, το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, με την ιατροδικαστική έρευνα να δείχνει ότι πέθανε από ασφυκτικό θάνατο εντός ύδατος.

Πηγή: thestival.gr, protothema.gr

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…