«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι. Ο 21χρονος σύντροφός της, ο οποίος θεωρείται Νο1 ύποπτος, φέρεται να βρίσκεται στην Αθήνα και να έχει ήδη επικοινωνήσει με δικηγόρο, ίσως γιατί θέλει να παραδοθεί.

Από την ημέρα της δολοφονίας του 17χρονου κοριτσιού μέσα στο σπίτι του στο Περιστέρι, ο νεαρός σύντροφός της έχει εξαφανιστεί και αναζητείται. Από την πρώτη στιγμή η αστυνομία τον θεώρησε “άτομο ενδιαφέροντος” και όσο περνούσαν οι μέρες και αποκαλύπτονταν, σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον της άτυχης Νικολέτας, η φύση της σχέσης τους, κύριο ύποπτο για το θάνατο του κοριτσιού.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν πληροφορίες ότι η σύλληψή του είναι θέμα χρόνου. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, ο νεαρός βρίσκεται στην Αθήνα και κρύβεται, ενώ το περιβάλλον του έχει επικοινωνήσει ήδη με δικηγόρο για να τον αναλάβει.

Άνθρωποι που είναι μαζί του και ξέρουν που βρίσκεται, περιγράφουν, σύμφωνα πάντα με το MEGA, τον νεαρό ως φοβισμένο και με πρόθεση να παραδοθεί, ίσως και να ομολογήσει την πράξη του. Ο δικηγόρος δεν έχει έρθει σε επαφή με τον ίδιο αλλά μόνο με ανθρώπους που είναι μαζί του.

Νωρίτερα, μιλώντας στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος στο OPEN ο πρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης είχε πει ότι είναι θέμα χρόνου να συλληφθεί ο ύποπτος για τη δολοφονία στο Περιστέρι, καθώς οι πληροφορίες ανέφεραν ότι είναι στην Ελλάδα.

Όπως είπε, η επιχείρηση που γίνεται για να βρεθεί και να μην φύγει, όπως θα ήθελε, από τη χώρα είναι γιγάντια.

Πηγή: newsit.gr

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…