Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε “πυρά” κατά της κυβέρνησης, αναφερόμενος στην ακρίβεια, τα υψηλά ποσοστά του πληθωρισμού στη χώρα καθώς και στους ακριβούς λογαριασμούς ρεύματος.
Πιο αναλυτικά, ο κ. Τσίπρας ανέφερε πως “δεν είναι μόνο οι εννέα μήνες λεηλασίας, με τις τιμές διπλάσιες και τετραπλάσιες στο ηλεκτρικό ρεύμα. Σήμερα βλέπουμε την βενζίνη να “σκαρφαλώνει” σχεδόν στα 2,50 ευρώ, βλέπουμε τον πληθωρισμό να ανεβαίνει σε διψήφια νούμερα, στο 12%, έχουμε να το δούμε από το 1994” είπε αρχικά.
Έπειτα, πρόσθεσε ότι “την ίδια στιγμή το πάρτι συνεχίζεται. Η λεηλασία στον δημόσιο πλούτο, τα golden boys να παίρνουν “παχυλούς” μισθούς. Οι ιδιώτες στην ενέργεια να βγάζουν ουρανοκατέβατα κέρδη, ενώ μισθωτοί, συνταξιούχοι και ελεύθεροι επαγγελματίες δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν λογαριασμούς και να βγάλουν τον μήνα“.
Τέλος ο κ. Τσίπρας έκανε ανοιχτό κάλεσμα στους πολίτες για τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε “να πάρουν το αύριο του τόπου στα χέρια τους“.
“Καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη και όλον τον κόσμο που στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ, τους νέους ανθρώπους, να βάλουν ένα λιθαράκι ώστε να μπει τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη. Τους καλούμε στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή, είτε είναι, είτε δεν είναι εγγεγραμμένα μέλη του κόμματος, προκειμένου να δώσουμε καθαρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής. Δεν έχει να κάνει με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με το αύριο του τόπου. Να πάρουν την προοδευτική παράταξη στα χέρια τους και το αύριο του τόπου στα χέρια τους, στέλνοντας τον λογαριασμό στον κ. Μητσοτάκη“.
Πηγή: thestival.gr, grtimes.gr
