Είναι το πρόσωπο που πριν από έναν χρόνο αναζητούσαν οι πάντες για το γηροκομείο στα Χανιά. Η ιδιοκτήτρια του γηροκομείου μιλούσε για όλους και για όλα στο LIVE NEWS σε μια προσπάθεια να ρίξει τους τόνους και να κλείσει την υπόθεση.
Ένα χρόνο μετά, η ίδια συνελήφθη μετά τις καταγγελίες φρίκης για τα όσα συνέβαιναν στην επιχείρησή της.
Τι υποστήριζε
«Σε όλους θα στείλω αγωγές και μηνύσεις, είναι όλα ψέματα, δεν στέκει τίποτα», έλεγε πριν από έναν χρόνο η ιδιοκτήτρια του γηροκομείου στην κάμερα του MEGA.
Η πολύμηνη έρευνα όμως έδειξε πως το γηροκομείο είχε μετατραπεί σε ένα «κολαστήριο» ψυχών και ας επέμενε η επιχειρηματίας.
«Αν είχε βρεθεί το παραμικρό, θα μας είχαν κλείσει μέσα. Έχουν κάνει μια πλεκτάνη γύρω από μας και προσπαθούν να δημιουργήσουν μια εικόνα ζημιάς για να οικονομήσουν χρήμα».
Είναι η περίοδος που πρώην εργαζόμενοι μιλούν και ουσιαστικά προειδοποιούν στο Live News για τα όσα επρόκειτο να αποκαλυφθούν. «Όλα είναι αλήθεια, αυτά που ακούω».
