Υπεγράφη η σύμβαση εκμίσθωσης μεταξύ του δήμου Νάουσας και της αναδόχου από τον πρόσφατο διαγωνισμό για το Χιονοδρομικό Κέντρο «3-5 Πηγάδια», Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρείας (ΙΚΕ) «Ορεινός Τουρισμός».

Η απόφαση της Επιτροπής Διαγωνισμού, ο οποίος διενεργήθηκε στις 10 Ιανουαρίου εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου.

Η διάρκεια της μίσθωσης θα είναι 23 έτη με ετήσιο μίσθωμα 31.000 ευρώ και προβλέπει την συνολική ανάπτυξη του Χιονοδρομικού Κέντρου «3-5 Πηγάδια» και τη μετατροπή του σε ορεινό θέρετρο 12μηνης λειτουργίας.

Η σύμβαση εκμίσθωσης υπεγράφη από τον δήμαρχο Νάουσας, Νικόλα Καρανικόλα και τον εκπρόσωπο της εταιρείας, Αλέξανδρο Νουλίκα.

Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης ο δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας δήλωσε πως «μετά την ολοκλήρωση της ανοικτής δημοπρασίας και όλων των σχετικών διαδικασιών, ανοίγει ο δρόμος της αξιοποίησης του Χιονοδρομικού Κέντρου «3-5 Πηγάδια». Με σεβασμό στην προστασία του Βερμίου, του ιστορικού και όμορφου βουνού μας και με γνώμονα την προστασία των συμφερόντων του Δήμου μας, η αξιοποίηση του χιονοδρομικού μας είναι μια ιστορική ευκαιρία ώστε να αποτελέσει ξανά η ευρύτερη περιοχή «πνεύμονα» ανάπτυξης.

Στην κατεύθυνση αυτή, ως δημοτική αρχή, θα συνεχίσουμε με αμείωτους ρυθμούς τον σχεδιασμό και την προσπάθειά μας, όχι μόνο να κρατήσουμε ζωντανές όλες τις υποδομές και τα τοπόσημα του δήμου μας, αλλά και να προχωρήσουμε στην αναβάθμιση και την ανάδειξή τους, με στόχο να αποκτήσει ο δήμος Νάουσας αναπτυξιακό πρόσημο».

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…