Ο άνδρας, μπήκε γύρω στις επτά και τέταρτο το πρωί μαζί με τους υπαλλήλους των ΕΛΤΑ στο Κορωπί αφού τους έδεσε με tie wrap, ζήτησε με την απειλή του ψεύτικου όπλου από μια υπάλληλο να του ανοίξει το χρηματοκιβώτιο.
Οι επτά εργαζόμενοι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εντός του καταστήματος παρακολουθήσαν τις κινήσεις του ληστή, χωρίς να αντιδράσουν από την πρώτη στιγμή. Μια υπάλληλος όμως κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την αστυνομία.
Ο δράστης που την είχε στήσει έξω από το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ από τις τέσσερις και μισή το πρωί, σάστισε και αμέσως τράπηκε σε φυγή.
Ωστόσο η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν τόσο μεγάλη που κατάφεραν να εντοπίσουν το ληστή λίγα μέτρα μακριά από το κατάστημα των ΕΛΤΑ και να του περάσουν χειροπέδες.
Οι υπάλληλοι του καταστήματος των ΕΛΤΑ που παρέμειναν όμηροι στα χέρια του ληστή για περίπου μισή ώρας, αμέσως μετά την περιπέτεια τους πήγαν στον αστυνομικού τμήμα του Κορωπίου για καταθέσουν όλα όσα διαδραματίστηκαν.
Πηγή: newsit.gr