Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα επισκεφθεί, σήμερα, Τετάρτη 15 και την Πέμπτη 16 Σεπτέμβρη, τη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης είναι το ακόλουθο

-Την Τετάρτη 15/9 και ώρα 18.30, θα επισκεφθεί τον χώρο της Έκθεσης και θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΔΕΘ  – HELEXPΟ.

-Την Πέμπτη 16/9, στις 11:00 πμ, θα συναντηθεί με δημάρχους της Δυτικής Θεσσαλονίκης και την κίνηση πολιτών «Η ΔΕΘ Μητροπολιτικό Πάρκο για μια Βιώσιμη Θεσσαλονίκη».

Στις 19:00 θα μιλήσει σε εκδήλωση της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας, στην αίθουσα «ΕΛΛΟΠΙΑ», του Συνεδριακού Κέντρου «Ι. Βελλίδης».

Στις 21.00 θα επισκεφθεί και θα ξεναγηθεί στο χώρο του 47ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στη Θεσσαλονίκη, στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου, στην Πολίχνη.

Διήμερη επίσκεψη Βαρουφάκη στη Θεσσαλονίκη

Διήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ, σήμερα, Τετάρτη και Πέμπτη 15-16 Σεπτεμβρίου.

Πρόγραμμα επίσκεψης

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου

14:30 – Συνάντηση με Σωματείο Εργαζομένων ΕΥΑΘ και την πρωτοβουλία «Σώστε το Νερό» στα κεντρικά της ΕΥΑΘ (Τσιμισκή 91)

20:00 – Εκδήλωση – Η Νεολαία του ΜέΡΑ25 διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση την Τετάρτη 15/9 στις 20:00 στο Θέατρο των Εποχών στην Παραλία Θεσσαλονίκης (Μ. Αλεξάνδρου 29) με θέμα: «Ρήξη, η μόνη απάντηση στην Κρίση»

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και Γραμματέας του ΜέΡΑ25 θα συνομιλήσει για ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ και ΕΡΓΑΣΙΑ με τους:

Μαρία Απατζίδη, βουλεύτρια Ανατ. Αττικής

Κρίτωνα Αρσένη, βουλευτή Β’2 Αθήνας

Θωμά Αχταρίδη, συντονιστή της Νεολαίας ΜέΡΑ25

και το κοινό που θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει ελεύθερα στη συζήτηση.

Θα ακολουθήσει συναυλία με τους:

BLUES WIRE

Nick & the Backbone

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου

13:00 – Συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ (Συνεδριακό Κέντρο Νικόλαος Γερμανός Αίθουσα C)

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…