Εισαγγελική έρευνα, τρίτη κατά σειρά, για τον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη παραγγέλθηκε από τις εισαγγελικές αρχές, μετά τις καταγγελίες ότι είχε πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ, ενώ δεν ήταν μέλος της Ένωσης Συντακτών και επιχειρούσε με αυτή να επιτυγχάνει διαπιστεύσεις, ενώ επιχείρησε να αποσπάσει με την πλαστή ταυτότητα και διαπίστευση και στη Βουλή.

Η έρευνα διατάχθηκε από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, η οποία αφορά τον εντοπισμό ποινικών αδικημάτων και κυρίως του αδικήματος της πλαστογραφίας με χρήση και μάλιστα εξακολουθητικά. 

Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκονται δύο ακόμα έρευνες, μία της Οικονομικής Εισαγγελίας, για τις καταγγελίες ότι εξαπάτησε το δημόσιο και εισέπραξε ποσά, περί τις 200 χιλιάδες από το πρόγραμμα Συνεργασία του υπουργείου Εργασίας, έρευνα που διατάχθηκε από ημέρες από τον επικεφαλής της Οικονομικής Εισαγγελίας Χρήστο Μπαρδάκη, οποίος ερευνά και φορολογικής φύσεως θέματα για τον Φουρθιώτη, ενώ άλλη έρευνα αφορά στις καταγγελίες του πρώην υπουργού Γιάννη Βρούτση, ότι πραγματοποίησε έφοδο στο γραφείο του απειλώντας τους υπαλλήλους, όταν δόθηκε εντολή να διακοπεί η χρηματοδότηση εταιρειών του από το πρόγραμμα Συνεργασία, όταν, επί υπουργίας Βρούτση εντοπίστηκε, ότι η είσπραξη χρημάτων για λογαριασμό των εταιρειών του από τον Μένιο Φουρθιώτη είχαν ως υπόβαθρο αναληθή και ψευδή δεδομένα.

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…