Διακοπές της ηλεκτροδότησης είναι προγραμματισμένες για σήμερα, Πέμπτη, σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα από τις 8:00 έως τις 13:00 χωρίς ρεύμα θα μείνουν νοικοκυριά στις οδούς: Ελ.Βενιζελου 30 – 32 – 34- 36 – 15 έως 29 και τα στενα δρομακια Κορινθου(πλησιον της οδου Ελ.Βενιζελου) και Μακρη και Φ. Κατσαρη στις Συκιές. H διακοπή θα διαρκέσει για δύο ώρες σε κάθε οδό.

Επίσης, από τις 8:00 έως τις 13:00 διακοπή ρεύματος είναι προγραμματισμένη στην οδό 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΕ ΑΝΔ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ στην Νεάπολη. H διακοπή θα γίνει μόνο αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων. Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα δοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναγράφεται παραπάνω. Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου που βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά την επαναφορά του ρεύματος να ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πρώτα, τονίζει ο ΔΕΔΔΗΕ.

Από τις 12:30 μέχρι τις 15:00 αναμένεται διακοπή της ηλεκτροδότησης στην περιοχή του ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΙΚΡΟ ΠΑΝΩΡΙ, ΓΗΠΕΔΟ. “H διακοπή θα γίνει μόνο αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων. Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα δοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναγράφεται παραπάνω. Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου που βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά την επαναφορά του ρεύματος να ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πρώτα”, αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ.

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…