Δραματική έκκληση προς τους πολίτες να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, απηύθυνε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, με φόντο την άσχημη επιδημιολογική εικόνα με τον κορωνοϊό.

«Προσοχή, ό,τι και εάν κάνετε, όπου και εάν πάτε, όπως και εάν κινηθείτε, θα πρέπει να φοράτε μάσκες, να κρατάτε αποστάσεις και να έχετε αντισηπτικό. Οι μεταλλάξεις του ιού είναι πολύ μεταδοτικές. Αυτές τις λίγες εβδομάδες πρέπει να παραμερίσουμε την κούρασή μας μπροστά στον κίνδυνο απώλειας ανθρώπινων ζωών. Προστατευτείτε και προστατέψετε τους γύρω σας», ανέφερε ο κ. Κικίλιας. Ο ίδιος τόνισε πως:

  • Μετατρέπεται το Θριάσιο σε νοσοκομείο COVID. Στόχος την Τετάρτη το Θριάσιο να έχει 130 απλές κλίνες και 33 κλίνες ΜΕΘ COVID. Όλα τα άλλα περιστατικά θα μεταφερθούν σε ιδιωτικές κλινικές. Και η εφημερία θα υποστηριχθεί από ιδιωτικές κλινικές.
  • Με τη χρήση καρδιολογικών κλινικών αρνητικής πίεσης και χειρουργείων δημιουργούνται νέες κλήνες ΜΕΘ στο Λαϊκό, στο Γεννηματάς, στο Αττικό και σε άλλα νοσοκομεία.

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…