“Βαριές πολιτικές ευθύνες για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη” καταλόγισε στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Mιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel, o κ. Ηλιόπουλος ανέφερε ότι ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να δώσει απαντήσεις για το “ποιος έδωσε την εντολή διορισμού του”, “ποιος έδωσε την εντολή συγκάλυψης” και “γιατί από τις 6/2 που υπήρξαν επώνυμες φρικιαστικές καταγγελίες δεν πήγαν την υπόθεση στη δικαιοσύνη”. Επίσης, σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να πει “πως θα προχωρήσει γρήγορα η έρευνα για το σύνολο των ερωτημάτων που αφορούν στο παρελθόν του κ. Λιγνάδη”.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε εκ νέου ότι “οι ευθύνες που προκύπτουν δεν αφορούν στη γνωριμία του πρωθυπουργού ή της κ. Μενδώνη με τον κ. Λιγνάδη, αλλά στην προσπάθειά τους να συγκαλύψουν την υπόθεση”. Σχολίασε ότι “δυστυχώς η αλαζονεία της εξουσίας του κ. Μητσοτάκη τον έκανε να πιστεύει ότι θα αποσιωπηθεί και αυτή η υπόθεση”.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι “όλοι κρινόμαστε από το αν βοηθάμε να βγουν μπροστά οι άνθρωποι αυτοί ή οι φωνές τους να ξαναπάνε στο σκοτάδι” και δήλωσε πως “οι πραγματικά εξαπατημένοι είναι ακριβώς οι άνθρωποι του πολιτισμού και η ίδια η Δημοκρατία μας”. “Χρωστάμε τεράστιο ευχαριστώ σε όσους έκαναν το βήμα να σπάσουν τη σιωπή”, πρόσθεσε.

Ακόμη, κατέθεσε ξανά τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ώστε “να ενισχυθούν οι δομές προστασίας για τις κακοποιημένες γυναίκες, οι δομές ψυχολογικής υποστήριξης των θυμάτων της βίας και ακόμη να αλλάξει το πλαίσιο λειτουργίας της ΕΛΑΣ, που στο παρελθόν υποτίμησε τέτοιες περιπτώσεις”.

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…