"Εγκληματολογικά δεν υπάρχει προηγούμενο απαγωγής η οποία να αποκαλύφθηκε και να προκύπτει περίπτωση παιδοφιλίας" δήλωσε στον Status fm και τον Δημήτρη Βενιέρη ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας.

"Η απαγωγέας μπορεί να χρησιμοποιήθηκε μόνο για την απαγωγή και στο παρασκήνιο να υπάρχουν κι άλλοι οι οποίοι είναι οι παιδόφιλοι. Πρόκειται περί διεστραμμένων ανθρώπων. Ο ίδιος δεν απέκλεισε να μεταδόθηκε live ό,τι συνέβη στο παιδί. Η έρευνα αυτή είναι πολύ δύσκολη μπορεί να κρατήσει 2 και 3 μήνες, μου είπε ο κ. Σφακιανάκης. Είναι τεράστιες και οι οικονομικές διαστάσεις του ζητήματος." είπε ο κ. Κούγιας. Ωστόσο τόνισε πως όλα είναι ακόμα υποψίες.

"Όλοι οι δράστες όλων των εγκλημάτων είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Όλοι ευχόμαστε να μην έχει συμβεί κάτι αλλά υποψιαζόμαστε. Η διαστροφή του ανθρώπου είναι πλέον φαινόμενο καθημερινό," τόνισε. 

"Δεν υπάρχει μεγαλύτερη δοκιμασία για τον άνθρωπο από την φυλάκιση, εκτός από την ανίατη ασθένεια και την προσδοκία του θανάτου. Οι ταπεινώσεις, οι ανωμαλίες, οι εκβιασμοί που υφίσταται κάποιος μες τη φυλακή," τόνισε. 

Ο ίδιος υπερασπίστηκε τον Νίκο Παρασκευόπουλο, σχετικά με τον νόμο για την αποσυμφόρηση των φυλακών, λέγοντας πως οι συνθήκες στις φυλακές είναι άθλιες. 

"Ίσως στους κατ' επάγγελμα θα έπρεπε να υπάρχουν άλλες ποινές αλλά και άλλες φυλακές ώστε να μην βρίσκονται στον ίδιο χώρο με 20 - 21 χρόνων παιδιά που με την απειλή ενός μαχαιριού υφίστανται βιασμούς," είπε.. 

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…