Ρένα Δούρου: "Δεν είμαστε όλοι ίδιοι"

"Δεν μακροημερεύει η ενασχόληση στην πολιτική αν αλλα λες στον καφε με τον δημοσιογράφο και άλλα στο ραδιόφωνο", είπε σήμερα η Ρένα Δούρου μιλώντας στον Status FM και τον Δημήτρη Βενιέρη.

"Επιχειρείται η δημιουργία κλίματος ότι είναι όλοι ίδιοι", είπε η κα. Δούρου. "Έχει δώσει πλήρεις εξηγήσεις ο Παπαδημούλης, δεν χρωστάσει στην εφορία, δεν έκλεψε, δεν ξέπλυνε χρηματα σε offshore και δεν βρίσκεται το όνομά του σε Panama papers. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Με τρομάζει να γίνεται μια προσπάθεια συμψηφισμού", είπε η κα. Δούρου. "Είμαστε πίσω στο θέμα των ιστορικών βιβλίων και των εμπορικών σημάτων", είπε η κα. Δούρου σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών και είπε πως γίνεται προσπάθεια της Ελληνικής κυβέρνησης για κατάργηση της συμφωνίας στην πράξη. "Μην οδηγούμαστε σε λύσεις που θα τις βρούμε μπροστά μας στις σχέσεις με την Τουρκία", σχολίασε σχετικά με τη μερική οριοθέτηση της ΑΟΖ. 

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…