«Δεν συμφωνώ με αυτούς που λένε ότι το προσφυγικό θα είναι για τη Νέα Δημοκρατία, ό,τι ήταν η συμφωνία των Πρεσπών για τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που υποσχέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το κάνει, γρήγορες διαδικασίες για άσυλο και επιστροφές, είναι όμως ένα θέμα που είναι περίπλοκο και χρειάζεται το χρόνο του", δήλωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης στον Status και τον Δημήτρη Βενιέρη.

Αναφορικά με τις αντιδράσεις για τη δήλωση Βορίδη για την αστυνομία, ο κ. Γεωργιάδης διερωτήθηκε: «Οταν δέρνανε τον κόσμο στο Πισοδέρι, είδατε καμία ευαισθησία από τους αριστερούς;»

"Ιδανικότερη αντιπολίτευση από αυτή που έχει τώρα η ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα μπορούσε να έχει η κυβέρνηση», είπε ο Υπουργός Ανάπτυξης, σχολιάζοντας δηλώσεις στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα ευρήματα στην ΑΣΟΕΕ.

«Οι άνθρωποι αυτά πιστεύουν. Οταν έγιναν κυβέρνηση, προσπάθησαν να τα κρύψουν αλλά τώρα ως αντιπολίτευση, έχουν αφήσει τον εαυτό τους πιο ελεύθερο. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πάντα με τη βία της άκρας αριστεράς, τόνισε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν το μόνο κόμμα, που καταψήφισε το νόμο για τη μείωση των τιμών φαρμάκων, που φέραμε επί κυβέρνησης Σαμαρά», δήλωσε σχετικά με την υπόθεση της Novartis ο κ. Γεωργιάδης, συμπληρώνοντας ότι «το βασικό αίτημα της Novartis έγινε δεκτό από τη κυβέρνηση Τσίπρα.»

 «Είναι ντροπή για όποιον έχει στοιχειώδη αντίληψη της πορείας της φαρμακευτικής δαπάνης στην Ελλάδα, να κατηγορείται ο Ανδρέας Λοβέρδος», συμπλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…