Για εργαλειοποίηση του ζητήματος της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από την κυβέρνηση έκανε λόγο, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7 ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Ο κ. Κατρούγκαλος χαρακτήρισε «επιτυχημένο» Πρόεδρο τον Προκόπη Παυλόπουλο, τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τον υποστηρίξει ξανά με χαρά, ενώ συμπλήρωσε ότι «δεν υπάρχει λόγος να τον αλλάξουμε. Η κυβέρνηση όχι απλώς δεν έχει σκόπελο μπροστά της, χαλί στρωμένο έχει»

«Δεν μπορεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να εκλέγεται με 75 ψήφους, όπως προτείνει η ΝΔ, με την αλλαγή στο συγκεκριμένο άρθρο του συντάγματος», είπε ο πρώην υπουργός, ενώ αναφορικά με τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ότι κανείς μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ δεν θεωρεί ότι υπάρχει άλλος που μπορεί να είναι αρχηγός, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας οδήγησε το κόμμα στην εξουσία και τα υψηλά ποσοστά.

Σχετικά τέλος, με τη δήλωση Δρίτσα για τους βιασμούς ανηλίκων στη Μόρια, ο κ. Κατρούγκαλος διερωτήθηκε «τον ξέρετε τον Δρίτσα, πιστεύετε ότι είναι υπέρ των βιαστών; Ήθελε να πει ότι καταβάλαμε κάθε προσπάθεια για να μειώσουμε τέτοια συμβάντα και πραγματικά μειώθηκαν πάρα πολύ.»

 

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…