«Η Αριστερά δεν πιστεύει στις καταλήψεις, πιστεύει στα μαζικά κινήματα. Να θυμίσω ότι όταν ήμουν υπουργός, είχαμε κάνει άρση τριών καταλήψεων μόνο στη Θεσσαλονίκη. Οι καταλήψεις είναι πρόβλημα, αλλά σημασία έχει πώς κάνεις τις ενέργειες, γιατί το κύριο είναι η κοινωνική ειρήνη», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 ο Νίκος Τόσκας, πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο κ. Τόσκας επισήμανε ότι δεν είναι όλες οι καταλήψεις το ίδιο.

«Αν υπάρχει μία κατάληψη, που έχει δημιουργηθεί γα την ανάγκη στέγασης προσφύγων, κακώς μπήκαν εκεί, αλλά μπήκαν από ανάγκη και θα πάει αύριο η αστυνομία να βγάλει με βίαιο τρόπο μάνες με μωρά, δεν είναι σωστό. Αν πρόκειται για κατάληψη, όπως στου Ζωγράφου, που έκανα άρση εγώ, εμπόδιζαν τη δήμαρχο να κάνει πολιτιστικές εκδηλώσεις, τότε καλώς γίνεται άρση της κατάληψης.»

«Οι ενέργειες του υπουργείου της προστασίας του Πολίτη το τελευταίο διάστημα μυρίζουν αυταρχισμό και άγρια καταστολή και δεν συμφωνώ με τη βία μέσα και έξω από τα πανεπιστήμια», δήλωσε ο κ. Τόσκας.

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…