Λοβέρδος στον Status: "Πρέπει να είναι το ΠΑΣΟΚ ο προοδευτικός πρωταγωνιστής που τώρα θα κινηθεί στην αντιπολίτευση και αύριο στην κυβέρνηση"

"Όχι αντιπολίτευση στα αποκαΐδια, αλλά μια αντιπολίτευση για αυτό που πρέπει να γίνει αλλά και μια αντιπολίτευση που θα ελέγχει την κυβέρνηση, αν εφαρμόζει το πρόγραμμα αποκατάστασης", τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στον Status 107.7 και στον Δημήτρη Βενιέρη.

"Η αντιπολίτευση τύπου ΣΥΡΙΖΑ έκανε την Ελλάδα, για πρώτη φορά μετά την μεταπολίτευση, δημοκρατία του ενός κόμματος. Σήμερα η Ελλάδα ζει τη δημοκρατία ενός κόμματος. Έχουμε ένα κόμμα που έχει τις 12 από τις 13 περιφέρειες της χώρας, μόνο η Κρήτη είναι ΠΑΣΟΚ. Έχει τους μεγάλους δήμους που ανήκουν στη ΝΔ και φυσικά και τη βουλή και την κυβέρνηση. Όμως μεταπολιτευτικά τέτοιο προηγούμενο δεν υπάρχει. Δηλαδή να λες, η κυβέρνηση δεν είναι καλή, αλλά είναι καλύτερη από την προηγούμενη το κόμμα της οποίας δεν βάζει μυαλό. Αυτό το πράγμα είναι μια ματαιότητα και πρέπει να σταματήσει", ανέφερε.

"Πρέπει να είναι το κόμμα το δικό μας ο προοδευτικός πρωταγωνιστής, το ΠΑΣΟΚ δηλαδή που τώρα θα κινηθεί στην αντιπολίτευση και αύριο στην κυβέρνηση. Θα πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατόν".

"Έχουμε μια κακή κυβέρνηση που κρύβεται πίσω από την πανδημία αλλά επειδή είναι καλύτερη από την προηγούμενη και δεν υπάρχει εναλλακτική ο κόσμος κοιτάει με αμηχανία", συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στην πανδημία ο κ. Λοβέρδος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι άργησε να πάρει τα μέτρα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, λέγοντας πως θα πρέπει τα μέτρα να διευρυνθούν.

"Άργησε δραματικά, όπως άργησε να καταλάβει το δεύτερο lockdown, άργησε να εξοπλίσει την κοινωνία με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού που θα βοηθούσε από τώρα και στο εξής την πορεία της οικονομίας και πρώτα απ’ όλα της δημόσιας υγείας. Πεθαίνουν άνθρωποι. Έγινε ρουτίνα οι 25 νεκροί;", αναρωτήθηκε.

Ο κ. Λοβέρδος τάχθηκε υπέρ της επέκτασης της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και στους εκπαιδευτικούς.

"Έχω δυο παιδιά στο λύκειο από 15-17 ετών, εμβολιάστηκαν στο πρώτο εμβόλιο, αύριο κάνουν το δεύτερο και δεν δέχομαι στο σχολείο να μπει ανεμβολίαστος εκπαιδευτικός. Δεν το δέχομαι αυτό", υπογράμμισε.

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…