Για την απίστευτη περιπέτεια που ζει, λόγω του κορονοϊού και τον εγκλωβισμό του στην Καμπότζη, μίλησε στον Δημήτρη Βενιέρη και στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7 ο Παναγιώτης Σκαρβέλης, ένας από τους τέσσερις εγκλωβισμένους Έλληνες στην πρωτεύουσα της Καμπότζης.

 «Έχουν κλείσει τα χερσαία σύνορα και προσπαθούμε μέσω της γαλλικής πρεσβείας, καθώς δεν υπάρχει εδώ ελληνική προξενική αρχή, να κάνουμε τις απαραίτητες κινήσεις για να επιστρέψουμε στην Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Σκαρβέλης. «Μας ζητούν όμως από την αεροπορική, πάνω από 4.500 ευρώ για τα εισιτήρια, ενώ από τους Γάλλους ζητάνε περίπου 450 ευρώ, υποθέτω γιατί οι Γάλλοι έχουν προτεραιότητα στις διαθέσιμες θέσεις για την επιστροφή. Δεν γνωρίζουμε τι θα κάνουμε με τα χρήματα, δεν έχουμε κάποια ενημέρωση. Είμαστε καλά στην υγεία μας, είμαστε στο ξενοδοχείο και ελπίζουμε να επιστρέψουμε μέχρι τις 31 Μαρτίου με τις πτήσεις επαναπατρισμού, που κάνει η Γαλλική πρεσβεία» δήλωσε ο κ. Σκαρβέλης.

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…