Ό,τι καλύτερο έχει γίνει στον τομέα της εκπαίδευσης προκειμένου να μην χαθούν ώρες  χαρακτήρισε ο οικονομολόγος και ακαδημαϊκός Δημήτρης Μάρδας την τηλεκπαίδευση, μιλώντας σήμερα στον Status FM και τον Δημήτρη Βενιέρη.

Σχετικά με τα χρήματα που θα δοθούν από την ΕΕ την αντιμετώπιση του κορωνοϊού ο Δημήτρης Μάρδας είπε: "Από τα 500 δισεκατομμύρια της πρώτης δόσης, τα 250 θα δοθούν στην Ιταλία. Η δική μας η ζημία ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί, όταν προσδιοριστεί, μετά από δύο μήνες, τότε θα δούμε. Θα βγάλει ένα ομόλογο η Ευρωπαϊκή επιτροπή, στο πλαίσιο της διαδικασίας του προϋπολογισμού. Αυτό θα ορμήξει όλος ο κόσμος να τα αγοράσει. Και αν αυτά τα ομόλογα, σύμφωνα με μια πρόταση που έκανα, έχουν και την εγγύηση της ΕΚΤ, θα γίνει πανζουρλισμός. Γιατί ο προϋπολογισμός της ΕΕ είναι ισοσκελισμένος. Και δεν θα χάσουν τα χρήματά τους. Το 0,7 των ενηλίκων του πλανήτη που έχουν λεφτά θα αγοράσει τα ομόλογα αυτά." 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…