Ο Αναπληρωτής Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ Νίκος Ρωμανός  μίλησε σήμερα στον Status FM 107,7 και στη Βιργινία Δημαρέση και έδωσε διευκρινήσεις σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας. 

Όπως είπε χτες δόθηκαν διευκρινήσεις για εργαζομένους, ανθρώπους που εξυπηρετούν εργαζομένους και επαγγελματίες οδηγούς. "Αυτό που χρειάζεται είναι ουσιαστικά ένα χαρτί από τον εργοδότη όπου θα φαίνεται το πρόγραμμα λειτουργίας, όπου θα αναφέρεται και αν είναι σπαστό και με αυτές τις φόρμες που συμπληρώνουμε όλοι είναι καλυμμένες οι περιπτώσεις. Σε ό,τι αφορά τις συναλλαγές με το δημόσιο θα γίνονται μόνο κατόπιν ραντεβού το οποίο θα κλείνεται με email και εκ αποστάσεως αλληλογραφία και θα πρέπει να έχεις αυτό το χαρτί μαζί σου", είπε. 

"H καθημερινότητα αυτών που δεν τηρούσαν το "Μένουμε σπίτι" θα αλλάξει και αυτός είναι ο στόχος, να περιορίσουμε τη διασπορά του ιού", τόνισε. 

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…