"Δεν αργήσαμε για την επίταξη των γιατρών διότι τώρα είναι η ανάγκη, γιατί δεν υπάρχουν άλλοι γιατροί στις ειδικότητες που είναι απαραίτητες, γιατί κυρίως πνευμονολόγους χρειάζεται τώρα το σύστημα και είναι λογικό να απευθυνθεί η πολιτεία στους γιατρούς που ασκούν ελεύθερη ιατρική, και να τους ζητήσει να συνεισφέρουν", τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου, σε δηλώσεις του στον Status 107.7.

"Δεν καταργήθηκε το δικαίωμα να μπορεί κανείς να διαμαρτυρηθεί, με πολλούς τρόπους, αυτό που είπε η κυβέρνηση, το υπουργείο είναι μην το κάνετε με αυτόν τον παραδοσιακό τρόπο με τα μπουλούκια που μαζεύονται, διότι όταν είναι μπουλούκι, το μπουλούκι σημαίνει ότι ο ένας είναι δίπλα στον άλλον, η διάδοση της ασθένειας θα είναι πολύ έντονη σε αυτές τις περιστάσεις", υπογράμμισε για το θέμα των διαδηλώσεων που πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση από τον Φεβρουάριο.

"Οταν ο εκ του Συντάγματος έχων ρόλο διοίκησης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνεχώς δίνει το σύνθημα της ανυποταγής, της αμφισβήτησης, και όλο αυτό κλίμα που διαμορφώνεται, θα σας πω, πάρα πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να μη φοράνε τη μάσκα, να μην προσέχουν, και γενικώς την πληρώνουμε βεβαίως μετά, με αυξημένα θύματα κορωνοϊού", τόνισε ο κ. Παπαδημητρίου.

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…